sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Tässä tulee Opri!

Näissä kuvissa on mun pikkusisko Opri. Se on tiipettiläinen terroristi. Sen näkee siitä miten se riepostaa tota mattoa. Mama kävi tänään kattomassa sitä ja toi tullessaan pyyhkeen joka oli ihan täys pentulemukkia. Mä pidän sitä pyyhettä nyt mun petissä. Sen vieressä on aika mukava ottaa torkkuja. Opri vaan kans kirjottaa sit tänne mun lokiin. Ja teiän muitten lokeihin kans.6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloo Opri! Kivvaa, että mä en kohta ookkaan enää ainoo pennumpi plokikoira. Wappu on varppina ihan paras isosisko. Oispa mullaki sisko.
Jos Opri on jo lähettäny ekat tavaransa, niinku sen pyyhkeen, kotiin, ni koska se sitte itte tulee kotiin?

wappu kirjoitti...

Opri tulee kotiin vähän ajan päästä. Mamma sanoo et puoltoista viikkoo vielä. Sillä on täällä jo panta ja hihna ja ruokakuppi. Ja peti. Ihan karmeesti tavaraa noin sintiks.

Anonyymi kirjoitti...

Tiiäkkö mitä... Musta tuntuu että sillä on vielä enemmänki rääpäleroinaa... Musta vaikuttaa, että osa sen tavaroista on tullu vanhingossa meille. Yks kuppi ja petilaatikko ja pari lelua. Ja ehkä hihnaki, ku emmä tajuu mitä mää teen kaikilla noilla mun hihnoilla. En ainakaa tartte.

Ne on täällä nyt tyhjänpanttina kaikki romut. Mää tuon ne vaiks junalla Oprille.

wappu kirjoitti...

Mä en ymmärrä miks sillä on noin paljon tavaroita ja miks se on teille ne lähettäny... ellei... jos ne ei ookkaan Oprin tavaroita vaan jonkun muun sintin...

nnora kirjoitti...

Hiemanko suloinen kaveri sulle tulossa! Sillä on hieno nimikin, vähän ku Apri. Mut pieni varotus: vauvat voi olla tooooosi rasittavia, ne ei ymmärrä että päälle EI saa hyppiä hampaat edellä. Ja niiden mielestä sun luut on parempia ku sen luut. Paras tapa on ottaa kaikki luut itelleen ja suojella niitä tosi kovasti ettei ipana luule liikoja itestään! Oon kokeillu ja nykyään täällä alkaa näkyä jo jotai rispektiäki!

wappu kirjoitti...

Kiitti Apri vinkeistä! Mä koitan noudattaa niitä niin et sintti oppis ees hiukan käyttäytymistä.