sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Halloota?!?

Hu-huu...? Onks täällä ketään?...

Mä oon Opri. Mä oon ton Wapun pikkusisko ja oon just muuttanu tänne Wapun kotiin. Tai on tää nyt munkin koti. Täällä on paljon mun tavaroita ja mun ruokakuppi.

Wappu sano et mä saan tulla aina välillä jutteleen tänne lokiin. Täällä on kuulemma kameleita. Kamelit on kivoja, ainakin mä luulen niin. En oo ihan varma, ku mul ei oo viel yhtään kamelia.
Nyt mun täytyy mennä, ku yks lelu pitää viel möyhentää ennen torkkuja.

T:Opri

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikä on sun kameli, koska oon sellainen kamelikoira ja kaikkien kameli, aina. Oon nähnyt susta kuvan ja sää oot yhtä musta kuin mun isosisko Juli, se onkin iso, sä et ehkä oo ihan niin iso. Tykkään kovasti kaikista pienistäkin koirista, mutta ne monesti pelkää mua, vaikkei tarvis, koska oon kiltti.

terveisin Morse

Anonyymi kirjoitti...

Woot?! Mihin nää oot laittanu Wapun? Lupasko varmasti, että saat tänne tulla kirjottelemaan? Kato jos ei luvannu, ni ei pidä sitten kirjottaa, ku ettei Wappu suutu. Toisia ei saa mennä suututtamaan.

On täällä kameleita ja meitä on vaikka muuallaki Espossa ja netissä ja Rovaniemellä ja meillä täällä kotona. Mollaan kaikki hirmu mukavia.

Ootko nää joku vauva? Onko sun emo täällä jossaki? Tuleeko sanomista jos sun kanssa juttelee? Oisko paras, ettei nyt mitään sitten tän enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Opri! Tosi hyvä että alotit heti lokittamisen, se on tärkee taito ja kivaaki. Mä voin ilmottautuu heti vapaaehtoseks kameliks ja tiiän pari muutaki jotka varmana rupee kanssa. Tervetuloo meidän porukkaan!

wappu kirjoitti...

Kiitti kamelit, kiva et vastasitte mulle.
Kyl mä sain Wapulta luvan tulla tänne, en vaan saa käydä useemmin ku Wappu. Mun emo on mun vanhassa kodissa. Se sano et mun piti tulla tänne asumaan Wapun kanssa. Ni et mun kans voi jutella ihan niin paljon ku Wappu sanoo et sopii.
Meil oli äskön hauskat nakinvetolekit, mulla ja Wapulla ja isomamilla.
Mä oon aika vauva. Mut mä osaan jo kulkea remmissä pikkasen ja syödä kupista ruokaa!

T:Opri

hertta kirjoitti...

Tervetuloa Opri! Joo, määkin voin ola sun kameli kaveri. Wappukin on mun kameli, me ollaan treffailtu sen kans vaik missä. Tuu joku kerta mukaan. Ainaskin sit kun olet vähän kasvanu. Muista et Wappu on aina sua paljon isompi ja viisaampi, sillä lampurit on ain kaikista viisaimpia.

Helka kirjoitti...

Tuo syöminen onki mukava taito. Siitä remmissä kulkemisesta on varaa sit vähän joustaa, jos on tärkeempiä asioita harjoteltavana. Niinku vaikka viestien nuuskiminen tai yleinen riehunta soveliaisissa tilanteissa esim. talvipömön iskiessä.

Anonyymi kirjoitti...

Moimoimoi! Mä oon kans sun kameli!

Mä oon Nakki. Mä oon Wapunki kameli. Mäki oon vielä hiukka pennumpi ku muut, en ees vielä vuottakaan. Mut oon hirmeen viisas.

Tsemppiä kotiutumiseen! Ihmiset vaikuttaa aluks aika pöhköiltä, niinku ne onki, mut siihen kyllä tottuu.

wappu kirjoitti...

Tietteks te mitä toi kersa teki eilen? Mä olin ihan muina lampureina syömässä mun napoja mun kupista ku jostain siihen tunki pieni kuono joka hamus mun ruokia! Mä sanoin sille et "Kuules nyt!" ja sehän sai ihan kauheen kohtauksen, huus ja itki ja juoksi tuolin taa kiukuttelemaan. Ihan ku ei sais sanoo jos tulee toisen omaisuudelle. Pennut on!
Mut on se oikeestaan ihan mukava. Se oppii varmaan leikkimään oikeenlaisia vetoleikkejä mun kanssa ja onhan siitä seuraa kun se niin kovasti haluu olla samanlainen ku mä.

Nakki ja Hertta: Opri sanoo teille moi! ja tervetuloo kameliks!