keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Penskan kanssa ulkoilemassa

Mä vein ton kitinäiitan tänään metsään ulkoilemaan. Se on ollu välillä tooo-si rasittava ku se tahtois leikkiä kaikenaikaa. Ja roikkua mun hännässä! Se ei ollu ikinä ollu mettässä, ni silllä oli tosi paljon ihmeteltävää. Se kyseli kaikenaikaa et "Mikä tää on?" ja "Mihin me nyt mennään?" ja " Miks toi juttu on ton näkönen?". Mä opastin sitä parhaani mukaan ja se taatusti oppi paljon. Hyvin käytetty päivä siis.4 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Siis onko toi Opri nyt koko ajan teillä? Seuraako se sua aina? Puistossa oli tänään yks mäykkytyttö, joka koko ajan kyttäs,että mitä mää tein. Mää pidin sille sitten hyökkimiskoulua. Oli se aika hyvä oppilas.

Helka kirjoitti...

PS. Aika mörrimöykyn näkönen muuten toi sun Opri.

amma kirjoitti...

hyvä että sillä sintillä on tommonen opettaja. meilläkin on ollu puhetta että tulis sintti! en taija vaan uskoo.. ainaskaan vielä. mä oon ihan liian söpis että sen vähän huomion vois jakaa puoliks jollekki toisellekki! ettäs kehtaavat.

wappu kirjoitti...

Juu kyl se on kaikenaikaa meillä. Se on muuttanu tänne asumaan. Aika usein se seuraa mua, kun se haluu oppia multa taitoja ja tapoja.
Sintit on ihan ok! Ei kannata huolestua jos niitä tulee teidän koteihin.