keskiviikko 3. helmikuuta 2010

HemmottelupäiväTänään mä sivistin taas Opria. Mä opetin sitä ajelemaan bussilla ja käymään kauneushoidossa. Mä olin varannu hieronnan mun opskan Kikan luota ja mä olin tosi ystävyksellinen ku otin penskankin mukaan sinne. Me mentiin sinne koirapuiston kautta niin et toi sinttikin tietäis mitävarten ne koirapuistot on olemassa. Mut se ei oikein tajunnu puiston suurenmoista tarkotusta. Vähän se osas juosta siellä. mut muuten se vaan kitis et " Tääl pn kylmä" (vai sil oli sen sinttitakki päällä) ja "Tääl on liikaa lunta" ja kaikenhuipuks "Tääl on tylsää"! Kai siel nyt oli tylsää ku se ei tehny mitään mitä mä näytin sille. Se ei osannu kaivaa lumikuoppia eikä pureskella risuja eikä mitään.


Sielt me sit mentiin hierontaan. Mä tykkään hieronnasta! Kannattaa kokeilla, mä suositan ehdottomasti! Opri luuli et se hierontahuone on joku pentujen leikkisali ja se rupes riekkumaan siellä. Sivistymätöntä, mut toisaalta ei tollaselta ipanalta voi enempää odottaakaan. Mut enivei, mä sain oikein kunnon hieronnan ja terveyskeksin sen jälkeen. Vaik Opri kiipeilikin mun päällä ja opska-hierojan päällä.


Oli taas oikein mukavaa eikä toi kakara oikeestaan ollenkaan haitannu mun hemmottelupäivää.
Hemmottelupäivä tekee too-si väsyneeks, mut onnelliseks...

2 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Vau! Nää oot kyllä ehkä paras isosisko, ku otat rääpäleen mukaan möyhennettäväksi! Hieronta on just kaikkein rentouttavinta kaikista! Ei ihme että oot ihan reporankana lopuksi!

wappu kirjoitti...

Kiitti Helka! Mä koitan parhaani et toi penska ei jäis ihan pölöks.