maanantai 11. tammikuuta 2010

Outo vieras

Meillä kävi äsken oikee valokuvittaja lehdestä. Sillä oli mukana oma kamera (ehkä se arvas et se ei sais lainaa meidän). Ja arvaatkaa vaan mistä se otti kuvia? Ei, ei musta, vaik olin laittautunu nätiks ja tuuppasin itteeni sen lähettyville. Se otti kuvia vanhoista valokuvista. Se ois varmaan halunnu ne kuvat itelleen ku sil ei vielä ollu niitä ja siks se otti niistä kuvia. Outoo! Niissä kuvissa oli mamman vaari, joka oli ollu jossain sodassa ja vissiin jonkilainen sankari. Vissiin niinku Teräsmies tai Mustanaamio. En tiiä.

Mut se valokuvittaja ei ainakaan ymmärtäny mitään koirakauneudesta. Nih!
Oisin ollu tosi valokuvaumuksellinen

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika erikoista. Se oli vissiin sitten joku valokuvakuvaaja, joka kävi. Sun ois pitäny antaa sille joku valokuva susta ni sois voinu kuvata sen!

wappu kirjoitti...

No sä sen Helka sanoit! Kuin mä en tollasta tajunnu...
...tyhmätyhmätyhmä...

Anonyymi kirjoitti...

Musta sä oot oikein valomaisen kuvauksellinen ja nätti tyttö.

terveisin Morse

wappu kirjoitti...

Kiitti Morse! Mul on oolu hiukka rasitaava yö, kerron hiukka myöhemmin.

wappu kirjoitti...

Moi Morse! Tuukko leikkin mun kaa? Mul on hyviä leikkuja, voidaan riehuu ja nutuuttaa niitä.

T:Opri

Anonyymi kirjoitti...

Ooo! Opri? Kuka Opri? Mutta varmaan mää tuun leikkiin, mihin mää tuun? Tykkään vinkuvista leikuista, onko sulla sellasiakin?

Morse

wappu kirjoitti...

Morse:Mä oon Wapun pikkusisko, tietty. On mulla vinkuja leikkuja. Tuu tänne mun ja Wapun kotiin. Älä mee mun vanhaan kotiin ku en oo enää siellä.

wappu kirjoitti...

Juu sori kamelit, toi kersa äkkäs heti tän mun lokin ja koittaa nyt vallata sitä. Ehkä mä annan sen kirjotta tänne ni se ei rupee kiljumaan. Se on itkupilli (ei kyl aina, mut välillä kyllä)