lauantai 19. joulukuuta 2009

Omassa kotona

Tehän tiiätte et oon ollu evakkona koko syksyn. No nyt sit yks päivä tupa pöllähti täyteen laatikoita ja me ruvettiin pakkaamaan meidän tavaroita. Ja sit me tultiin takasin kotiin! Mun omaan kotiin! Mut koti olikin ihan eri näkönen ja hajunen kun ennen! Mut unipaikat on ihan yhtä hyviä kun ennenkin ja keittössä tarjoillaan edelleen ruokaa, joten nou woriis. Ja mun mestat tuolla ulkona, nekin on edelleen paikoillaan. Mä oon jo käyny laittamassa haisuterkkuja sinne, et "Wappu is bäk" ja "Huomio! Mä oon takas huudeilla!".

Mut eilen kävi vähän nolosti. Mamma oli just menny kauppaan, kun mä huomasin et joku hiippaili meidän partsilla. Mä säikähdin et Joulupukki tuli jo ja sit... multa tuli ihan vahinkossa pienet hädät keittiön matolle... Ei se mikään Joulupukki ollu, vaan Remppamuru joka vielä paranteli mun uutta parveketta. Onneks mamma ei ollu vihanen ja meillä on nyt uus mattokin.

Mä oon päättäny et nyt en muuta pitkään aikaan mihkään. Se on sen verran rasittavaa puuhaa, leikut ja muut tavarat on kateissa ja muuttomiehiä pitää vahtaa ja huolehtia et ne tuo oikeet tavarat jne... Nou pleis laik houm!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti oot löytäny jo sun lelut eikä remppamiehet oo enää säikytelly sua. Kuvittele jos siellä parvekkeella oliski ollu pukki ja sun äippä ei ois ollu kotona ni se ei ois saanu yhtään lahjoja!!

wappu kirjoitti...

Lelut ja mikä tärkeintä herkut on onneks löytyny. Ne remppatyypit kyl tulee viel laittaan mun parvekkeen valmiiks kunhan talvi menee pois.
Me saatiin molemmat ihan hyviä lahjoja. Entäs te muut?