maanantai 3. marraskuuta 2008

Hierojalla

Mä olin tänään mun hierojalla. Mä arvasin et tehään jotain spessua ku mamma laitto mun reissupyyhkeen reppuun ja me lähettiin ulos. Ja niihän me tehtiinkin. Me mentiin bussipysäkille ja sit hypättiin bussiin ja huristettiin sillä bussilla ja jäätiin pois mun hierojan pysäkillä. Mä tiesin tutuista haisuista missä me oltiin ja sanoin mammalle et nyt tännepäin ja nyt tästä ja nyt tosta portista sissän. Se ei ois ehkä muuten osannu.

Mun hieroja oli tietty tosi ilonen kun mä tulin. Ja se sano et mä oon jo paljon parempi. Daa-a, tietty, mä oon aina kaikista parempi. Mä olin niin parempi et sain namuja ja kaks tölkkii ruokaa. Varmaan vaan sikskin et oon mä.

Siellä mun hierojalla oli taas se Dusty-tyyppi. Se taitaa asuu siellä. Hau-vau, mä oon aussi, on ainoo mitä se osaa sanoo. Mä luulen et siitä ei ainakaan tuu lampuria... Se on kuiteski oikeestaan ihan ok tyyppi, tolleen niinku pikku-sintiks.

Mua väsystää nyt ni mä taidan käydä nukustamaan. Öitä!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluaisin hierojalle. Mä varmana tykkäisin siitä kun mä tykkään ku äispäkin hieroo mua vaikka se ei ees oikeesti osaa. Sä oot onnekas.

wappu kirjoitti...

Ja arvaa mitä Onni. Sä tunnet sen hierojan! Se on opska-Kikka!

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö kätevää, että mä tunnen jo ihan oikeen hierojan! Äispän pitää viiä mut sinne. Pitää!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Wappu! Me vasta nyt huomattiin sun ploki. Onneks huomattiin. Vissiin me nyt linkitetään kans, et huomattais useammin.
Meitäki välillä hierotaan, mut ihan vaan kotona. Hierominen tuntuu tosi kivalta.

wappu kirjoitti...

Tervetuloa mun lokiin Tiitu ja Morse! Mun pitää kans opetella laittaan teiän kaikkien lokit näkyviin...
Eiks Onni ookkin kätsää! Sanot sun Äispälle et vie sut nyt heti sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Austraalialaiset onki vähän rentoja ja yksinkertasia, mutta ihan mukavia. Niin mää oon kuullu. Oon tavannu yhen. Sen nimi on Andrew. Me käytiin Haikalaluodossa.