perjantai 31. lokakuuta 2008

Sataa sataa ropisee...

Mulla on ihan tylsismystä. Ulkona sataa ja lenkillä joutuu pitämään sadetakkia. Mä en tykkää sadetakista! Mamma on keksiny et jos tassutellaan vaan ihan vähän ni saan vaan ihan vähän ruokaakin. Sekin on tylsismystä. Huoh!

4 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Moi Wappu,

sulla on hieno ploki. Mä en tiennykään et ruokaa saa sen mukaan miten ulkona tassutellaan. Mut sun ei pidä uskoa kaikkea mitä mamma sulle sanoo. Ku on sapuskasta kyse niin aina kannattaa yrittää. Istu keittiössä nälkäsen ja surkeen näkösenä koko ilta. Kyl se mamma jossain vaihees antaa periks. Mä oon yrittäny opettaa tätä tolle yksinkertaselle partasiskolle. Mut se on niin nuori et ei se mitään tajuu.

wappu kirjoitti...

Hei Aino. Kiva ku tulit vieraileen mun lokiin. Joo mamma aina keksii noit juttuja jostain. Onneks se tajus ostaa tänään jotain herkkupurkkeja ja herkkupusseja. Sä ja Wilmakin vissiin saitte samanlaisia.

Juli kirjoitti...

Mää vasta nyt löysin, että sulla on loki. Kyllä sulla pitääkin olla, kun kaikilla muillakin on, ihan kaikilla rääpäleimmillä muka koirillakin niin ku Morsella.

Mä en kans tykkää sateesta, jos mennään vaan asvalttikävelylle, mutta kyllä mä mettään meen vaikka sataiskin. Kurapuvut on pyllystä.

wappu kirjoitti...

Hei Juli! Hauska et löysit mun lokin. Kurapuvut tosiaan on pyllystä.
Toi Ainon vinkki on muuten tosi näppärä.