perjantai 7. marraskuuta 2008

Mamman huijausta

Hehee, huijasin mammaa et meen nykysin tassupesulle itestään jos varpaat on kuraset. Tein kaks kertaa niin et menin ite kylppäriin odottaan et mamma tulee peseen tassut ja se oli niin ilonen... tänään en sit mennykkään, hähää... vaiks menin kyl sit ku mamma kysy et "eks mennykkään tassupesulle?

Sit huijasin sitä et mulle jäi viel nälkä, vaik kupissa oli viel napoja jälellä. Se meni kumminkiin lankaan ja laitto lisää purkkimuonaa sekaan. Pölö! Sitä on niin helppo huijata!

Mä oon aatellu et voisin laittaa tänne lokiin mun reissumuisteloita. Laitan kuviakin jos vaan löyvän sellasia. Palaillaan!

5 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Hei Wappu! Mageeta, kun sulla on nyt kans plokki. Meitä lampureita on jo aika paljon, joiden kuulumisia voi seurailla vaikka Indokiinassa. Eiks on aika vänkää. T: Hertta

wappu kirjoitti...

Hei Hertta! LAmpureilla vois olla vaikka joku maailmanvaltaussuunnitelma...

Anonyymi kirjoitti...

Niin voiski! Musta me oltais hyviä valtaamaan maailma! Ja sit samalla tulis kans paljo kaikkia reissutarinoita. Musta ne on mukavia. Huijausvinkit on kyllä kans tosi käytännöllistä blogimatskua. Pitää kokeilla tota nälkäkurkihuijausta ensitilassa...

wappu kirjoitti...

Sovitaan et laitetaan meiän lokeihin kaikki huijauspuijausvinkit mitä tiietään.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en muista nyt yhtään puijausvinkkiä, mut ihan varmana mullakin on niitä. Mä mietin ja testaan kanssa tota sun vinkkiä.