maanantai 24. marraskuuta 2008

Kyläsillä
Lauantaina olin kyläsillä mun kavereitten Ainon ja Wilman luona. Ainon mielestä oli liian kylmä mennä ulos, joten me mentin sit Wilman kanssa metsään.

Metsässä sitten paimensin ja opastin Wilmaa hiukan että se tietäis miten ollaan.


Sisällä me tsillailtiin ja ootettiin et meidän ruoka tuli valmiiks. Me saatiin possua. Se olikin sikamaisen hyvää. Mä luulen et meillä oli semmoset pikkujoulut.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Outo se sun kameli Aino. Niinku että liian kylmää mennä ulos? Aina on just liika kuuma, että on melkeen paras mennä ulos vilpostelemaan. Sano sille Ainolle.

wappu kirjoitti...

Mä voin sanoo. Mut se on mieluummin sohvalla tyynyn alla. Se sanoo et mäyräkoirat tekee niin koska ne on melkein ihmisiä.

Aino kirjoitti...

Kiva ku kävit Wappu kyläsillä. Ja kiitos ku koulutit Wilmaa siellä metsässä. Mä oon sanonu mammalle et jonku pitäis tota teiniä vähän kouluttaa ja opettaa sille tapoja. Mä kyllä kouluttaisin sitä muuten mut ku se ei kuulu mun toimenkuvaan. Ehkä jos mä saisin vähän enemmän herkkuja mä voisin harkita asiaa.

wappu kirjoitti...

Kiitokset vaan sullekin ja sun papalle erityisesti possuherkusta! Meinaakko ruveta kans lokia pitämään? Jos sä koulisit Wilmaa silleen et sohvalta määräisit sitä. Tai kertosit sun mammalle et millon sitä pitää komentaa.