perjantai 1. toukokuuta 2009

Mun Vappu

Ootte varmaan aina ihmetelly miten mun nimi on Wappu. Tai ehkä ootte luullu että Vappua vietetään mun kunniaks... mut ei se oikeestaan oo niin. Vappua on vietetty jo ammoisina aikoina, ennen mun syntymääkin.

Mä ja mun siskot ja veljet synnyttiin yhtenä vappuna kymmenen vuotta sitten. Ja kun mun mammalla on niin huono mielikuvitus niin se anto mulle nimeks Wappu. Mut arvaatkaas mikä on siistii? No se et mun paraskaveri Aino on tasan samanikänen kun mä. Siis ihan tismalleen! Sekin on syntyny eka viidettä, kymmenen vuotta sitten!
Sen takii me on vietetty tänään kymppisynttäreitä. Wilmakin oli juhlimassa ku se täyttää parin päivän päästä kaks vuotta. Se on siis melkeen sintti vielä.Me syötiin hampurilaisia
Meillä oli naamiaisetkin. Mä olin cowboy, Wilma oli piraatti ja Aino esitti kait Mustaa Makkaraa.

Mä oon musta niin kuvaamuksellinen et laitan tähän viel pari otosta

Me saatiin lahjojakin. Mä sain ceessaria, luita, nameja ja poron kylkiluita. Mä vein Ainolle ja Wilmalle possun neniä ja korvia ja hanhen koipia.

Synttärit on tosi rankkoja ku pitää juhlia ja kimaltaa ja olla kuvaamuksellinen. Mä oon nyt tosi väsy ja nuuppo. Tarttee mennä nukkumaan...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olippa nää ihan ylihieno! Tosi siistit cowboy vermeet! Ja nää poseeraatki niin ammattitaitoisesti!

wappu kirjoitti...

Joo eikö? Mä oonki harkinnu et rupeisin ammattimaiseks malliks.

hertta kirjoitti...

Onnea Wappu! Roturacessa nähdään. T: Hertta

nnora kirjoitti...

Joo hienot vermeet! Sähän voisit kokeilla noita siellä rotujuoksussa! ;) Ja oliks sulla synttäritki? Synttärit on kivoja kun saa kakkua ja leluja, niitä vois olla useemminki. Mulla on synttärit kohta, just ennen ku nähään! Oon sit ihan prinsessana siellä et hei oon yheksän jo. ;) Mut sä oot kymmenen ja se on jotain tosi hienoa! :)
t. Apri

wappu kirjoitti...

Tänks Hertta ja Apri! Mitenköhän me sit pukeudutaan siel rotujuoksussa... aika jänskää ku en oo ennen ollu. Vaiks oon jo kymmenen.