perjantai 8. toukokuuta 2009

Vinttikoiraharjottelijana

Olin eilen. Oikeella vinttikoiraradalla. Musta varmaan tulee kreihaundi. Oon jo valmiiks osittain krei elikkä harmaa. Herttakin oli siellä ja monta muuta lampuria; Mustikka, Metku, Hippa ja Retu.
Tässä mä kiidän

Vinttikoiraharjottelija

Vähänkö oli siistiä! Meillä on oikein kisatkin, 17. päivä ja sinne tulee paljon muitakin koiria selvittämään mikä on kaikkein salamoin rotu!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänks sä oot hieno kreihaundi. Oot kyllä hyvä siinä kiitämisessäki, tosi fotokeneettinen.

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö sulla ja Hertalla on hienoja kuvija sieltä! Ja siellä oli ihan oikeita bostonilaisiaki kuvissa! Mäki haluaisin juoksukilpailuihin, voittaisin varmasti ku mun nimikin on kerta Onni-Salama ni oisin varppina kaikista salamin. Mut jos mä en pääse teiän kilpailuihin ni mä toivon tottakai että sä voitat.

wappu kirjoitti...

Juu sä Onni taatusti voittasit ku oot niin uvereeni. Mut onneks sä annat meille muillekin mahdollisuuden. Mut sä voisit ehkä ruveta meiän koutsiks.
Kiitti Tiitu ja Morse.

Anonyymi kirjoitti...

Mää sannoin Maaritille ajat sitten, että Espoo on eldoraado ja sinne pitäis meilläki rantautua, muttako ei! Nyt kaikki mun espoolaiskamelit käy vinttikoiraamassa ja lampaitten luona. Ja ne just ois musta kauheen mielenkiintosia! Mää rakastan vinttikoiria! Ja rakastaisin lampaitaki, jos tuntisin niitä enemmän!

wappu kirjoitti...

Joo tulkaa vaan tänne! Ois siistii! Voisitte tulla mukaan meiän juttuihin.