torstai 14. toukokuuta 2009

Sunnuntaita odotellessa

Mä oon yrittäny levätä ja tsillata, et oisin sunnuntaina Roturacessa sit oikein huippukunnossa. Oonhan meiän joukkueen kapteeni ja ankkuri. Vastuullinen tehtävä mulla siis. Kuhan vaan mamma älyäis et oikeenlainen ravinto on tärkee tekijä urheilusuorituksissa. Ei urheilijalle voi mitään kuikelonapoja syöttää. Urheilijat tarttee paljon energiaa. Mahapullia, roiskunlihaa, juustoa (leipäjuustottikin käy) ja muuta ravitsevaa.

Huippu-urheilija lataantumassaMuistakaa kaikki hurrata ja kannustaa meitä sunnuntaina vaikkette paikanpäälle pääsiskään!

4 kommenttia:

hertta kirjoitti...

Tsillaa, relaa ja löffää! Niillä irtoo sunnuntain reissit.

wappu kirjoitti...

Pitäsköhän Hertta meiän vaatia huomenna hieronnat? Saunakin ois kuulemma urheilijoille hyväks (en tiiä, en oo ikinä ollu)...

wappu kirjoitti...

Mä tulin vaan sanoon et olipa päivä! Oltiin Roturacessa ja mä sit pingoin tosi lujaa! Mä laitan huomenna vaik enemmän kertomusta, mut nyt oon tosi nuuppu ja väsyny jännittävästä päivästä...

nnora kirjoitti...

Kiitti myös sulle Wappu seurasta! Mulla oli kyl tosi kiva päivä vaikka olikin aluks aika kauheeta ku tajusin et on useempikin samanlaisii ku mä! Sä juoksit tosi hienosti, tasasen varmasti ja lujaa. :)