sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Ku ei ehi!

Mä oon ollu kauheen kiireellinen enkä oo kerinny tehä ees lokia. On se hirveetä ku pienellä lampurilla on niin paljon kaikkee... on pitäny käyvä koulussa (tänäänki meen), pitää seuraa pikkusiskolle, lääkitä matoa, käskeä mammaa turvaamaan mun tietsikan virusta ja ties mitä.


Sitä paitsi meiän pihalla hiippaa kaikenmaailman tyyppejä poraamassa ja tärisyttämässä ja nakuttelemassa ja muuten metelöimässä. Mamma sanoo et ne on Remppamiehiä. Tai Muruiks se niitä yleensä sanoo. (niistä tulee mieleen "Näkemiin vaan, muru"-sarjan tyypit. toim.huom.)

Ne on jo myllänny puol pihaa ihan rikki, toivottavasti ne ymmärtää laittaa sen takasin paikalleen kans. Ja niitten takii mä en voi mennä nettiin päivällä. Tosi typeriä Hiippareita!

"Tyhmät Hiippariremppamurut! Vetää ilmeen
ankeeks kun ne häiriöi!"

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää ku on ollu flunssaa liikkeellä ja sun mato ja tietsikka on molemmat sairastunu! Toivottavasti ne nyt paranee kunnolla.

Meilläki kävi ennen semmosia remppamurusia. Mää olin ihan hukassa niitten kans. En tienny, että mitä pitäis tehä, ku ne tuli yhtäkkiä meille, enkä mä osannu käyttää ees kahvinkeitintä! Jotku niistä oli tosi mukavia, mutta ne kyllä järkytti mun perusturvallisuuden tunnetta... ne metelöiki niin paljo... Älä päästä niitä teille sisälle. Se on varminta.

wappu kirjoitti...

Juu en päästäkkään! Tänään ne rikko meidän talon seinää! Törtsyä! En tiiä oliko niillä lupa tehä sellasta. Ainakin ne häipy vähin äänin, ehkä ne ei ois saanu tehä sellasta...

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä jos ne on kerranki osannu olla vähä-äänisiä! Yleensä ne on aika meluisaa sakkia. Kerroithan nää äispälle mitä ne teki seinälle. Varmaan se hätistää ne muualle, ku en usko, että se haluaa reikää seinään.

wappu kirjoitti...

Sanon taatusti! Ei saa tehä tolleen reikiä toisten seiniin! Paitsi jos on kuninkas-Onni, se saa tehä reikiä ja pupunkuvia ihan mihin haluaa!

Anonyymi kirjoitti...

Sano kuule niille oikeen kunnolla! Ei nyt kenenkään seiniä pitäis tulla rikkomaan. Ei tollanen kyllä käy!

Anonyymi kirjoitti...

No siis Onnin reiät on disainia eikä oikeestaan mitään reikäreikiä. Onni vois tulla tuunaamaan sen teijänki seinän taas hienoksi...

wappu kirjoitti...

Nii Onni voiski! Tuliskohan se? Noi Murut ei kyl taatusti osaa tehä niin kaunista ku Onni!

Tiitu ja Morse. jos ne ei usko mua ni tuutteko te sanomaan? Ootte varmaan parempia sanomaan ku mä.

nnora kirjoitti...

Joo tulossa ollaan, paitsi et reeneihin ei mennä. :) Mainitsin porukoille että ootte kyytiä vailla, mutta viel en saanu järkevää vastausta. Ilmottelen jos mahtuu, riippuu ketkä on lähössä mukaan. :)

Juli kirjoitti...

Joo, mutta hyvä nimpparipäivää!

Juli ja Morse ja ne ihmiset

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Vähänkö sulla on ihan SUPERsiisti kesäkuva tossa pannerissa! Mää tulin vaan toivottamaan sullekki hauskaa Wappua. Kaikki toivottelee täällä. Pelkääköhän ne, että nää oot pahalla tuulella tai jotain. No, eniveis, toivottavasti et oo! t. Helka

wappu kirjoitti...

Kiitti Juli ja MOrse ja Helka! En oo ollenkaan pahalla päällä. Mulla o ollu loistava synttäri ja nimppari!