sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Mulle ei koskaan tapahdu mitään!

Mulla on ollu ihan tympälettä viimeaikoina. En oo käyny missään enkä tehny mitään eikä oo ollu ees vieraita eikä mitään hommia. Paitti et olin viikko sitten Ainolla ja Wilmalla halloveenia viettämässä. Mä vein niille sellasen oranssin kanervan. Oisin vieny Suuren Kurpitsan mutten löytäny sellasta mistään.


Mut muuten mun elämän huippukohdat on viimeaikoina ollu sellaset et oon käyny eläinlääkäriltä hakemassa lääkettä mun koipeen ja saanu uudenlaisia napoja, nekin on mun koipea varten tehtyjä napoja. Ainakin ne on tosi (siis tosi!) herkullisia.


Sit muuten mä oon vaan odotellu et mä pääsisin muuttaan takas mun kotiin. Se Remppa on asunu siellä jo niin kauan et vois kyl muuttaa jo veks sieltä. Sehän on mun koti eikä sen! Mamma sanoo et jouluks päästään takasin. Tiiättekö koska joulu on? Onks siihen viel kauan? Oisin kattonu mun lampurikalenterista mut se on niin ylhäällä seinällä etten nää sitä.
Lojutaan Simo-kissan kanssa ja ootellaan ja tylsimystytään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulen, että aika pian on joulu. Mamma meinaan eilen paketoi joululahjuksia. Ja mä oon jo toivonu joulupukilta omia akiliitotelineitä. Mamma sano, että me viedään ens viikonloppuna sellanen toivomuskirje mummolan omppupuun oksalle, mistä tontut löytää sen.

wappu kirjoitti...

Ehkä mun pitäis toivoa tontuilta omaa kotia takasin. Tai pitäskö mun toivoa et joulu tulee nopeesti? Ja sit mä toivon sellasia kuivattuja kananvileitä, ne on ihan superherkkua.