torstai 26. marraskuuta 2009

Ylläripylläriuutisia!

Mulla on ihan huikeita uutisia! Ihan tositositosi siistejä!


Nimittäin:


Mä saan pikkusiskon! Ihan ikioman!


Tähän asti mulla on ollu vaan etäpikkusisko, mut nyt mulle tulee ihan oma pikkusisko!


Se on sellanen tiipettiläinen terrieri. Se on vielä ihan tosi sintti. Se on syntyny vasta viime sunnuntaina ja se on vielä ihan sokee. Mammakaan ei oo viel nähny sitä, paitsi se on nähny sen sen äiskän masussa. Paitsi ettei sitä oo voinu masun läpi ees nähä, vaan mamma on nähny vaan sen masun. Oli kuulemma tosi muhkee se masu.
Joku noista on mun pikkusisko!


Siistii!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siistii! Mä tulin heti kattoon sun plokiin ku mainitsit siittä pikkusiskosta. Ja täällähän on ihan kuva ja kaikki! Aika rääpäleitä näyttäis viäl olevan. Onnia isosiskolle! Luulen, että sä oot maailman paras isosisko!

wappu kirjoitti...

Eiks ookki rääpäleitä vielä! Tänks Nakki, mä koitan olla paras isosisko!

Anonyymi kirjoitti...

Oumaigaad! Ootkohannää ajatellu tätä asiaa nyt loppuun saakka... Voi olla että se sun pikkusisko pöllii kaikki sun herkuimmat luut ja yrittää pölliä sikasipsitki ja joudut irvistelemään sille uhkaavasti ja se vaan hymyää intopinkeenä. Sitten se voi viiä kaikki rapsut ja huomiot! Sun työllä ansaitut huomiot! Ja häiriköidä sua just ku haluat olla rauhassa!

Ja tommoset rääpäleet. Ne on vaarallisia!

hertta kirjoitti...

Mitä hitsiä?? Susta tulee ihan tollasen eri maalaisen sisko!!!! Tää oli aika iso ylläri. Mä toivotan sulle kärsivällisyyttä ja voimia isosiskon hommiin. Se voi kuule olle rankkaa, kun pikkusiskonakin olo käy välillä voimille:)

wappu kirjoitti...

Mä aattelin et nyt ois hyvä aika ryhtyy isosiskoks ennen ku oon liian vanha. Ja kun se sisko on noin paljon rääpäleempi ni se on helpompi pitää kurissa ja opettaa tavoille.
Se on tommonen tiipettiläinen pikku paimen. Mä luulen et se ymmärtää kuunnella enklantilaista isoa paimenta.
Mä vaan toivon et se ymmärtää ihan tavallista kieltä eikä vaan mongerrä jotain tiipettiä. Se on kylläkin Espoosta kotosin, ni luulisin et se osaa puhuu niinku tavalliset koirat.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi se on paimenkoira, ku paimenkoirat on yleensä aika järkeviä jo aika nuorina. Niitä kouluttaa ihan mielellään. Se saa kyllä olla ikionnellinen, että nää suostut ottamaan sen ja opettamaan sille kaikki sun perimätiedot!

Mää tunnen muutamia tiipettiläisä, mutta nei oo paimenkoiria ku ne on sousou-koiria. Ne on tosi kunnollisia tyyppejä. Niinku yks Kaapoki.

wappu kirjoitti...

Mä toivon että pikkusisko on nopeeoppinen. Niin et meille jää sit aikaa leikkiä ja hengailla ja tsillaillakkin.