sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Mäkin oon omaishoitaja

Oon kanssa ollu omaishoitajana. Mamma oli lentsussa (ootin kovasti alkaako se röhkiä ja muuttua possuks muttei se alkanu) ja mä hoidin sitä tarkasti. Pidin huolen et se pysy nukkumassa eikä lähteny mihkään riekkumaan. Sit mä vein sen säännöllisesti ulos saamaan raitista ilmaa.
Mä luulen et mun hoito oli aika pätevää koska mamma alkaa jo näyttää paremmalta (siis niin paljon paremmalta ku nyt vaan on mahollista, en mäkään ihmeisiin pysty). Mut arvatkaa miten se kiitti hyvästä hoidosta? Se nypels mun turkkia niin et multa lähti pussillinen karvoja! Siis onks tää taas... ? Mut olkoon tällä kertaa, voihan olla et toi siistimisinto on joku lentsun sivuvaikutus ja jälkitauti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hö! Vissiin on liikkeellä semmosta, ku Maaritki meni taas rikki. Oon tehny parhaani, mutta se vaan tursustaa kärttysästi. Ja kauheen hankala se on saada mihinkään ulkoilemaan. Nyt se levitti jotaki eupalyptuslemua makkarin täyteen. Hyyh! Kärsimällisyyttä taas koetellaan!

wappu kirjoitti...

Jääkö Maaritistakin jälkeen iso kasa nenuliinoja? Mammasta jää vieläkin. Onneks mamma ei oo tajunnu tollasta eupalyptusta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi se eupa haisee ihan sairaan ällölle. Piti mennä sängyn alle pakoon.

Just noi nenäliinat kuuluu taudinkuvaan! Ihan hirmeesti nenäliinoja! Ensin luulin, että se mulle pörisee, ku se tursusti niitä liinoja, ja olin että mitä mä muka nyt oon taas tehny. Mutta ei se sitte vissiin liitykään muhun mitenkää.

wappu kirjoitti...

Tiekkö, pieneä lampurina mä luulin et ne nenuliinat tulee sielt nenästä. Muttei ne tullukkaan.