maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesäloma on kesällä

ja hyvä niin, ku talvella ei vois esimerkiks uida...

Eilen olin siis rantsussa Doriksen ja Bailan kanssa. Siin oli ihan oikee pieni piitsi, hiekkaa ja kaislaa ja kaikkea. Me uitiin ja hengattiin laiturilla. Siihen yritti yks nainen tulla kait ihaileen meitä mut me sanottiin et meekkö muualle,tää on meidän piitsi. Ja se oli kiltti ja meni muualle, vaikkei melkein voinu vastustaa meiän viehätysvoimaa.

Meille oli ihan huippusiistii ku aurinko paisto ja oli meri missä uida ja tuulesti sopivasti silleen ettei tullu liian hikipiki ja kuumapuuma.

Kun me oltiin pulikoitu tarpeeks mentiin Dorikselle ja Bailalle ku mammat puhu jäätelöstä. Mut arvatkaa mitä? Me EI saatu jätskii ollekaan vaan tyypit veti sen napaansa ihan kahestaan! Törtsyä ja kauheen itsekkäällistä! Mut hei;ihmiset... tiiätte kyllä...

DorisBaila

Morse on kyl ihan oikeessa ku se sanoo sen lokissa et kesä on siisti. Niin se onki! Ihan yybersiisti! Kesällä tapahtuu aina kaikkii mahtiksii juttuja ja pääsee monesti johkin reissuun mukaan. Ja pääsee rillaamaan! Ja eväsretkelle! Kesä on rok!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää oot ihan hurja uimari! Emmää tolleen uskaltais! Eihän sulla yllä tossa ees jalat pohjaan!

wappu kirjoitti...

Juu ei meekkään. Toi on sellasta ekstreemiuintia. Pitä olla tosi vahva ja rohkee et voi uida tolleen. Jos tuut lokitapaamiseen ni voin opettaa sua.