sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Mun kouluavustajat

Tänään oli taas koulupäivä. Nyt oli Wilman vuoro olla mun kouluavustajana eli mennä mun puolesta kouluun.

Tämä on WilmaJa tämä on Aino

Wilma ja Aino on ollu tosi hyviä avustajia, mut ens kerralla mun pitää kuulemma mennä ite. Mun mielestä tää etäopiskelu on ollu tosi helppoo ja hyödyllistä. Pärjäisin tälleen oiekin hyvin, mut ilmesesti nyt alkaa sit lähijakso...Tässä vielä kuva Ainosta leiskauttamassa esteen yli:


(Ainon kanssa kuvassa on Ainon mamma Johanna)

Mun pitää kuulemma osata tulla luo ja hypätä ja istua paikalla kun joku kulkee ohi. Mä luulen et pärjään, ku oon aika luonnonlahjakas, mut mamma väittä et munkin pitää harjotella. En ymmärrä miks, Aino ja Wilmahan on jo treenannu mun puolesta...

5 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Kiitos Wappu kun saatiin olla sun kouluavustajina. Se oli tosi hauskaa. Näytä niille seuraavalla kerralla mitä sä osaat ja pidä lippu korkealla. Vähän mua kyllä ärsytti kun mua kutsuttiin senioriks siellä kurssilla. Mehän ollaan Wappu nyt parhaassa iässä. Ne muut siellä oli vaan ihan kakaroita.

nnora kirjoitti...

Ai voiks sitä tollai etäopetellakin! Ehkä ehotan sitä Nooralle kun se löytää mulle treeniryhmän.

wappu kirjoitti...

Juu Apri kyl voi etäopiskellakin. Se on silleen tosi vaivatinta kun ei tarte lähtee mihkään ja voi keskittyä kotona.
Kiitti teille itelle Aino ja Wilma! Olitte tosi hyviä avustajia! Ne kersat siellä kurssilla saa nähä ihmeitä ens kerralla ku mä saavun paikalle.

Anonyymi kirjoitti...

Siistii! Voisin ilmottautua jollekki etäkurssille!

Mää oon nähny ku Maarit etäopiskelee. Se kattoo telkkariohjelmia netistä ja syö jätskiä! Helppoo ku mikä! Ja vissiin aika tehokasta, ku se on jo opiskellu vaiks kuinka kauan tälleen etänä!

wappu kirjoitti...

Jätskiä? En mä oo saanu jätskiä vaikka se selvästi kuuluu etäopiskeluun... täytyy vaatia sitä mammalta.