tiistai 17. maaliskuuta 2009

Loman jälkeen

Viime viikolla mulla oli Loma. Tsillailin ja lenkuroin ja kävin koulussa. Ja rupesin uudelle ruokavaliolle. Syön kolme kuivakalaa päivässä. Se pitää eläinlääkärin loitolla. Syön mä siis muutakin, mut toi on niinku sellasta lisäravintoa.


Mut siitä koulusta. Mä sain näyttää muille kuinka mennään ruutuun ja kuinka hypätään esteen yli. Ja miten se tehään silleen et mamma luulee et mä teen sen sillon kun se haluu. Se ilostu hirveesti ku osas sanoo mulle oikeeseen aikaan "hyppy", just sillon ku mä aioin hypätä. Yksinkertanen. Nih!


Tokassa kuvassa näette miten mamma tuuletta ku se ilostu osaamisestaan niin paljon. En raatsinu kertoa et se olin minä ku osas oikeesti ton jutun, ei se...Tässä kuvassa oon just löytäny Ruutuun, joka ei kyl totta puhuen ollu mitenkään ovelasti jemmattu. Mut siel oli naminakkeja keskellä ni teeskentelin et mun piti ettiä se viel uudestaankin ku en ollu muka varma mis se olikaan.
Nyt mun Loma on siis ohi ja oon pääasiassa ottanu kotona torkkuja. Loman jälkeen täytyy aina muistaa levätä hyvin ettei tuu mikään rasitus tai böönautti.

6 kommenttia:

taija kirjoitti...

Hyvä Wappu, taidat tosiaan viedä Heidiä kun pässiä narussa. Onneksi itse tiedät kuka tekee mitä ja kenen käskystä =)

wappu kirjoitti...

Joo se on helppo ku tietää mitä tekee. Mammalla ei oo hajuakaan jutuista mut onneks mä oon hyvä neuvoon ja opastaan. Lampurit yleensä on. Sä voit Taija kysyy Lumolta ihan hyvin asioista, kyl sekin osaa neuvoo, vaik tanskalaisten tavat saattaa joskus olla hiukan erilaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Sun loma kuulostaa tosi asialliselta. Mää en oo ollu pitkään aikaan lomalla... Hmm...

wappu kirjoitti...

Kyl sun kannattaa Helka ruveta äkkiä lomalle. Se kannattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä oot Wappu tosi hyvä hyppäämään ja löytämään Ruutuja. Meki voitais sellasta yrittää.

wappu kirjoitti...

Ruutuja on välillä hankala löytää varsinkin jos ne on liian kaukana.