maanantai 9. maaliskuuta 2009

Kaunis kevätpäivä

Eilen meillä Espoossa oli tosi kaunis kevätpäivä. Oltiin mamman kanssa rantsussa lenkillä. Mamma ei halunnu mennä jäälle ku a) siel oli niin paljon porukkaa ja b) se jää ei sen mielestä ollu vältsisti tarpeeks vahvaa. Vaik oli siel joku autollakin huristamassa.

Jokatapauksessa musta oli hurjan hauskaa ku oli auringonpaistetta ja linnunlaulua


Linnunlaulu ei näy tossa kuvassa, mut aurinko kummiskiin.


Yhellä korkeella kalliolla oli hyvä paistetella päivää ja poseerata


Tänään ei oo ollenkaan aurinkoa, vaan ihan pilveä ja lumimyräkkää vaan. Voi olla etten tänään lähe retkeileen vaiks oonkin lomalla nyt. Mamma eilen katteli liikaa telkkua ja sen päänupissa on menny sekasin koirakoulu ja tanssaaminen ja se puhuu et mun pitäis opetella jotain koiratanssia... opetelkoon ite ja menköön sit vaiks siihen "Tanssaa tähteitten kanssa"-juttuun tai ihan mihin vaan... mitäköhän tähteitä ne muuten on... koirannappulaa? jotain hienompaa, kuten paistia? Jos joku tietää ni laittakaa tänne.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tähteet on yleensä hyviä! Niinku jämikset kans.

Nää näytät ihan lampaalta tossa kuvassa! Tosi hienolta! Toivottavasti teille tulee taas äkkiä hyviä kevätpäiviä, ku meillä ainaski oli tänään taas semmonen.

wappu kirjoitti...

Bä-hää! Se on lampaitten kieltä ja tarkottaa et justiinsa niin. Saako lampaat tähteitä? Jos saa ni voin heti olla kokopäivätoiminen lammas. Sit sä voisit tulla Helka paimentaan mua ku sä kerti osaat lammaspaimennusta kanssa. Nyt meillä on kanssa pöpperöpäivä niinku eilen. Mut nyt me voidaan mamman kanssa tuijottaa leffoja niinku eilen. Mamma söi sipselöitäkin mut mä en saanu.En ees sipselöjämiksiä. Epoo!