sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ihan törkeyyttä!

Eilen mamma lähti aamusta johkin ja oli piiitkään pois. Ja kun se tuli takas se lemusti ihan näytelmältä! Se oli siis ollu näytelmässä ilman mua! Ja syöny rillimakkaraa! Ihan pahinta törkeyttä tollanen! Seuraavan kerran ku mä meen näytteleen ni tasan en ota mammaa mukaan. Se kun tasan himmentää mun loistoa ja menestysmahdollisuutta. Joo seukki kerralla mä meen ihan yksin!

Opri


Toi Opri on tosi typerä. Ihan ku se osais yksin mennä näyttelyyn. Hah! Tasan eksyis ja rupeis itkemään. Sitäpaitti typerä kitistä tollasesta pikkuasiasta ettei oo päässy misseileen. Kaikenlisäks mä satun tietään et Opri ois ollu ihan vääränlainen siihen eiliseen näyttelyyn, se kun oli mäyräkoiraerkkari. Vähänkö ne ois nauranu sille ku se ois menny sinne liehumaan turkkeineen.
Mulla on sen sijaan ollu ihan oikeita huolia kun mun masu on ollu pipi. Se on menny ihan ruikulille monesti ja oon joutunu olemaan nälkäkuurilla monta päivää. Oon taatusti laihtunu ihan luurangoks...  Mun masu ei siedä tavallista nappulaa eikä lihaa ja luita. Sen takia mamma tilaa mulle Saksanmaalta tällasta erikoissapuskaa. Se on tosi herkullista ja mä saan sitä kolme kertaa päivässä! Oon kyl sanonu mammalle et sinne sekaan täytyy saada jotain lisuketta ja se on luvannu harkita asiaa. Pitää kuulemma löytää joku semmonen sapuska joka sopii mun herkääle ruuansulatukselle.
Et tollasii on oikeet onkelmat, ei jotkut misseilyhölmöydet.

Wappu

4 kommenttia:

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Moi, saahan tota Happy Dog -ruokaa Suomestaki, en tosin tiiä kuinka laajalla valikoimalla :) http://agilityakatemia.fi/?s=Tuotteet mut esim Agility Akatemia myy tuota. Tsemppiä Wapulle!

T. Tötteröpäät Tuomarilasta

Wappu ja Opri kirjoitti...

Mamma on tutkaillu, et se tulee muka halvimmaks tuolta Ulkomailta tilattuna. Ja tuota mun hiutaletta ei taida olla jokapuolella myytävänä. Ja se tilla meille muutakin erilaista sieltä, ni samalla tulee sit toi säkkikin. Ja se kestää kauheen kauan se iso jättisäkki :). On siinä mulla syömistä.

Wappu

Kuuleeko tötteröillä ulkoavaruuslähetyksiä? Tsi-hi-hii..

Opri

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Mua ainaki pelottaa et ufoilla on nyt joku yhteys muhun, ku mä heräsin niin mulla tuntu hassulle jalkovälissä ja välillä vieläki tuntuu. Oon pyytäny isäntäväkee tekeen mulle foliohatun, että mun suuria ajatuksia ei vois lukee.

T. Santtu

Wappu ja Opri kirjoitti...

Meil on folioo, tuu hakeen! Mä taidan kans laittaa sellasen hatun ettei mun älyä sumenneta. Mamma just sano et oon maailman viisain!

Opri