tiistai 19. heinäkuuta 2011

Lomanäytelmäreissu

Viime viikolla mamma kokos tosi paljon mun tavaroita kassiin ja kaivo esiin myös mun häkkiasunnon. Siitä mä tiesin heti mihin oltiin lähössä! Näytelmään!!!
Aamulla me sit lähettiin. Mentiin bussiin ja ajettiin sillä kaupunkiin. Mut sen sijaa et ois menty Messarille tai Jäähallille me mentiinkin juna-asemalle!!!

Me ostettiin kahvia kahvikiskasta ja kun mä oon vissiin nnin kaunis ja julkkis ja kaikkee niin musta otettiin heti kuvia. Jotain jaappanilaisisa paparatseja ne kai oli. Niitten mielestä mä olin tosi "Kjuut dook".

No sit me hypättiin junaan

Tässä mä esitän et matkustan junassa. Mamma oli laiska ja tylsä eikä ottanu oikeessa junassa kuvaa musta matkustamassa.
Ja arvatkaa mihin me me ajettiin sillä junalla? No Ouluun tietty!
Ja arvatkaa ketkä löyty Oulusta?


Helka ja Lotta tietty!!! Ja arvatkaa, siel oli kans Julin ja Morsen mutsi! Se oli jääny reissullaan ihan vaan moikkaamaan meitä muita! Tosi kohteliaista mun mielestä!
Helka ja Lotta näytti mulle paikkoja ja nähtävyyksiä ja niitten huudeja. Niillä on tosi siisti pelto missä ne voi remuta ihan vapaasti.Helkan mielestä me oltiin Lotan kanssa ihan liian riehakkaita ja teinejä. Sen piti tosi tarkkana vahdata meitä ettei me tehty mitään älytöntä.En mä ollu tosiaan siellä vaan lomareissulla. Oli mulla hommiakin. Missintöitä. Kävin kehässä pöyrähtelemässä ja sain taas sellasen sininsen nauhan, joka tarkottaa et oon Erittäin Hyvä. Vaik senhän mä oonki aina tienny ja niin on mammakin.

Tässä mä valmistaudun missikoitokseen.

Mä sain mammalta Oulun muistoks tälläsen Vinkukatti-kissan


Wappuki ois halunnu samanlaisen. Mä annan sen kyl leikkii sillä. Tässä me tehdään Vinkukatille vetokoetta.

Kiitti Helka ja Lotta tosi kivasta viikonlopusta! Nähään taas!

T:Opri 7 kommenttia:

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Hei mäki oon käyny Oulussa junalla. Junassa on parasta se, et voi maata keskellä käytävää niin saa konduktööriki aivojumppaa ku se miettii mistä pääsis ohi :D Santtu ei oo koskaan ollu junassa ku se on turkulainen.

T. Ras,is

Auli kirjoitti...

Oli Opri tosi hauska tavata vihdoin ihan oikeesti! Ei se Rasmus oo turhaan susta niin paljo puhunu... ;) Harmi ku asutaan niin kaukana, mut kyllä me varmasti taas jossain vaiheessa törmäillään. :) Pidähän Rasmukselle kuria siellä!

-Onni

Wappu ja Opri kirjoitti...

Juu Onni oli tosi hauska tavata. Voi oll aet tuun ainakin Ouluun taas joskus, ni sä voisit tulla sinne kans. Tai jos sä tuut moikkaan Rasmusta ni nähään täällä.
Juna oli aika metka. Mä en kyl saanu maata keskellä käytävää vaan mun piti olla penkin alla oman peiton päällä. Kyl mä sielt aina välillä karkailin...

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi mukavaa kun kävitte! Ja hienoja kuvia sun mamma sai meistä otettua. Vaikka ei se vissiin kovin vaikeeta oo, ku me ollaan niin fotokeenisiä. Mää varsinki. Lotta ei ehkä niinkää.

Lotta käski sanoa, että saat syödä sen kakkospuruluuta, jos tuut taas käymään. Ja että oisitte voineet jättää sen laukun meille, ku se oli just kaavaillu, että se oliski sen. Ku siellä oli syötävääki. Niinku näit oon yrittäny kasvattaa siitä hillittyä lampuria, mutta työ on vielä kovasti kesken...

Terkkuja kans Wapulle!

Lähettelee Helka

Wappu ja Opri kirjoitti...

Sä teet hyvää työtä Lotan kans, jatka vaan sitkeesti. Jos siit ei tuu lampuria ni ehkä me voidaan sit kasvattaa siit tiipettiläinen terrierri, niinku mä. Mä voin antaa etävinkkejä ja sä voit toteuttaa ne.
Niin se laukku on kyl mun, mut Lotta saa kyl kiipeillä siinä jos taas tullaan. Mä sanon mammalle et laittaa tas syötävää sinne sisälle sit.

Wappu laittaa terkkuja sinnepäin!!!

Jaltsalandia kirjoitti...

Mä en oo koskaan vielä ollu junassa. Mut oon niin rohkee, ettei se varmaan olis mikään ongelma!

Sulla on Opri aika komee turkki, ehkä jopa yhtä komee ku mulla!

Wappu ja Opri kirjoitti...

Moi Jalo! Me käytiin vierailemassa sun lokissa. Kiva ku kävit täällä kattomassa meiän juttuja!