lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pelastajakoiran hommissa

Oon tänään ollu vähän niinku Poliisikoira Rex tai Lassie jotka ettii kadonneita ja auttaa pulaan joutuneita. Mä osallistuin mamman kanssa Espy:n järjestämälle pelastajakoirakurssilla. Mamma oli jo käyny kaks kertaa kuulemassa miten sen pitää mua kehua ja palkata ja tänään me sit mentiin tosihommiin. Espoon keskukseen on hylätty semmonen Kaupungintalo. Sinne me mentiin tutkimaan ja mönkimään ja kattomaan onks siellä jotain kätkettyä. Meiän piti suorittaa semmonen tehtävärata eli miljööpaana. Se oli vähän niinku omituista liitoa iiiison talon sisällä. Meiän piti kulkea portaissa pimeessä ja samoin mennä pitkää käytävää pitkin ihan pilkkosen pimeessä. Sit piti ryömiä tunneleista ja muista läpi ja ajaa hissillä ja nousta pöytien yli ja ryömii niitten ali. Ja arvaatkaa, mamman piti ryömii kans! Ja arvatkaa vielä mitä! Sinne Kaupungintaloon oli unohtunu yks Virkailija. Mä löysin sen kaapista! Se oli kai menny sinne itkemään ku se oli unohdettu sinne eikä se kai osannu pois sieltä. Mut mun piti jättää se sinne, ku se oli Kaupungin omaisuutta eikä toisen omaa saa viedä.
Mut tiettekö mikä oli parasta? Mamman piti kantaa mua hartiollaan! Kerrankin joku roti ja järjestys tohon kulkemiseen. Tästä lähtien jos on kurasta tai liukasta tai en muuten haluu rasittaa mun tassuja ni meinaan sanoo mammalla et "Kanna!". Se oppi jo kerrasta aika hyvin kulettaan mua olkapäillään. Varmaan siit tulis ihan taitava jos se oikein treenais.

"Tuolta tulee selvästi Hukkaan joutuneen lemukki..."

Etsimisterveisin Pelastaja-Opri

2 kommenttia:

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Oho onpa sulla ollu toiminnallinen päivä! Sit jos meidän omistajat katoaa niin sä voit etsiä ne! Ja jos sä katoat, niin mä voinki etsiä sut!

Mäki haluan isona Rexiksi, mut musta tulee sellanen eläinpelastaja :) Sit voidaan partioida yhdessä Espoossa! Mä voin leipoo donitsit niin tuo sä kahvi.

T. Rasmus

Wappu ja Opri kirjoitti...

Joo mä tuon kaffet. Mä laitan ky sit maitoa sekaan, mutten sokeria. Sä voit olla Rexi ku se on poika ja mä oon Lassie ku se on tyttö. Hyvä diili toi meiän partiointi.