sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Mä ja Napsu

Napsu on siis niin ihq ja komee, kattokaa vaikka

Napsu on tossa vasemmalla ja mä oikeella. Oon vähän et hi-hi-iiks, ku Napsu on niin ihana.
Ja kattokaa miten hyvin Napsu näytteli!
Se sai tollasen vihree-valkeen ruusukkeen. Mäki meinaan saada sellasen joku päivä, ku Napsullaki on.
Toi tuomari-setä oli oikeen mukava, se sano et mul on kauniit karvat ja ihastuttava luonne. Ja se jutteli mulle ruåttinkieltä ja mä huiskutin sille häntää ja annoin suukon kans. Sit mä sain siltä punasen nauhan mun hihnaan. Mun mielestä se oli oikein hieno nauha ja varmaan mammanki mielestä ku se laitto sen seinälle numerolapun kanssa roikkumaan. 
Mä luulen et näytteleminen on ehkä ihan paras harrastus, jossei sitten haisuissa kieriskelyä ja luitten jyrskimistä lasketa. Wappu väittää et totteleminen on fiksumpaa ja järkevämpää ku näytelmät. Mun mielestä totteleminen on ihan pölöä ja yliarvostettua. Paljon hienompaa on liehua kehässä ihmisten iloks. Meinaan näytellä taas uudestaan, kerron siitä sitte myöhemmin...

T: EH-Opri

2 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Vähänks hieno liehuletti tolla sun Napsulla! Se on tosi hieno, mutta en saa mitään hajuja irti ku vaan tietokoneelle lemuaa. Haiseeko se tietokoneelle? Aika outo tyyppi.

t. Lotta

Kaikkein paras harrastus on valvonta- ja opetustoimi!

t. Helka

Wappu ja Opri kirjoitti...

Ei se haise tietsikalle vaan nii-iin ihanalle ja komeelle! Oooh...
Näkisit vaan sen! Tai ei se varmaan tykkäis noin pikkutytöistä. Mut sä voisit ainakin ihailla sitä kaukaa.

Opri

Komentaminen on kans loistava harrastus! Mä menisin heti armeijaan komentamaan jos pääsisin! Huutasin et "Riviin järjesty!" ja "Turpavärkit umpeen!" ja "Paikalla liikkumatta" ja "Marsmars!" Oisin tosi hyvä siinä, oon harjotellu sitä tosi paljon.

Wappu