tiistai 10. elokuuta 2010

Myräkkä

Yks ilta ku oltiin iltalenkuralla (oli tosi hikistä ja kuumista) ni mamma sano et "Ampuuks ne Upparissa vai onks toi ukkonen?". Me pysähyttiin kuunteleen vähäks aikaa. Meren suunnasta kuuluu jytinää. Mamma sano et meiän ois ehkä paras lähtee kotia päin, ku se jylinä oli tulossa lähemmäs...
Onneks mentiin, sillä ku oltiin just vaan ehitty syödä iltanapot ni meni yhtäkkii ihan pimeeks ja sit rupes tuuli vinkuun ikkunoissa. Mamma laitto ikkunat ja parvekkeen lasit kiinni ja me mentiin parvekkeelle istuksiin. Rupes satamaan ja jyriseen ja tuuleen vielä enemmän. Pilven päällä oli vissiin tullu joku kauhee riita ja kina Ukkovaarin ja Uno-iskän välillä ku silleen jytis ja salamoi!
Sitä ryskimistä kesti aika pitkän aikaa ja koko aika me oltiin partsilla ja hengailtiin. Yhtään ei pelottanu, ei ees Opria. Se vaan otti luunsaki mukaan partsille ja jyrski sitä.
Sit  ryskiminen loppu ja me mentiin nukkuun. Ei ollu enää niin kuumista.


Hetki ennen Myräkkää

T:Wappu

2 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Meilläki ukosti monta yötä sitten. Heräsin ja kuulin ku Maarit oli ulkona! Se avas oven ja joku räpsytteli valoja. Ihan tyhmää! Lotta oli nukkumassa sillä aikaa.

Wappu ja Opri kirjoitti...

Mamma sanoo et ois ehkä taas tulossa sellanen myräkkä. Joku etana on kai ennustanu. Musta myräkät on ihan ok, jossei tartte mennä ulos tai olla yksikseen.

Wappu