maanantai 21. syyskuuta 2009

Leirikoirana

Mä olin viikonloppuna koiraleirillä elikkä leirikoirana. Ja arvatkaa mitä! Se oli lampurileiri! Siis tositosipaljon lampureita. Tältä siellä sit näytti

Lampureita siellä...

...lampureita täälläMistä näitä lampureita oikein tulee?


Meillä oli paljon ohjelmaakin siellä. Oli juoksukilpailu


(c)K.Nyholm


Oli meikkikutsut, jossa esiteltiin samppoita ja muita kauneudenhoitotuotteita.

Tässä saan kauneusvinkkejä tuote-esittelijältä


Toi tuote-esittelijä suositteli mulle sellasta kuivissamppoota. Ei tartte mennä kylpyyn ollenkaan, vaan suih vaan ja pyyhkeellä hangataan ja sit harjataan ja taas on puhdas ja raikas. Se kuullosti niin hyvältä et ostin siltä pullollisen.


Tuunauskisassa mä olin laittautunu hulatanssijaks

Koitin kovasti sinnitellä iltaohjelmassakin mukana, mut ei voinu mitään. uni tuli silti kesken kaiken...
Sunnuntaina me nukuttin myöhään ja lähettin sit vielä reippailemaan luontopolulle.Kiitoksia kovasti kaikille mukaville leirikamuille! Ja erikoiskiitokset leirikyydistä Metkulle, Mustikalle ja Mörölle sekä niitten mammalle ja papalle ja sit vielä Hertan iskälle tosta juoksemiskisa-kuvasta! Ens vuonna uudestaan!5 kommenttia:

wappu kirjoitti...

Niin mun piti vielä sanoo et sain palkinnon hulahameeseen puketumisesta. En saanu ruusukenauhoja niinku Onni, mut hienon harjan ja muita tuunaamisvälineitä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnii! Mää ajattelinki, että nää olit niin hyvin tuunatun näkönen, että ihme, jos et oo voittanu pimppauskisaa!

Näytti ihan sikakivalta tuolla leirillä... mää en oo koskaa ollu. Mää toivon ens kesänä synttärilahjaksi, että mää pääsen kans. Tai sitten mää karkaan kotoa.

wappu kirjoitti...

Kiitti toivotuksista Helka!
Siel OLI ihan sikakivaa! Ois hauskaa jos pääsisit ens kesänä! Voitettais taatusti joku kisa kahestaan! Jos karkaat kotoa ni tuu tohon meiän risteykseen ni pääset varmaan samalla kyydillä sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tosi paljon Onnii vähän myöhässä! Vähänks kiva tollanen leiri, mäki voisin haluta johonki postonileirille. Olis ihan huippuu ku olis paljon samiskameleita. Mut Onnii vielä hulahulapalkinnosta!

wappu kirjoitti...

Kiitti Onni Onnittelusta!
Kyl olikin tosisiistii ku oli samiskavereita. Me koitettiin juosta ja vilistää niin vikkelästi et mammat ja papat menis meissä sekasin ja yrittäis ottaa vääriä koiria mukaansa. Mut täytyy samaa et ihmiset on tässä asiassa aika teräviä. Ne tunnisti omat koiransa tosi hyvin! Kukaan ei lähteny kotiin väärässä porukassa!