sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Saunailta

Perjantaina me oltiin mamman kanssa Doriksella ja Bailalla saunomassa. Saunominen on sellasta et ihmiset menee johkin ja sit koirat on yksin pimeessä ja kuuntelee radiota ja oottaa et ihmiset tulee takas. Ihmiset on yleensä kastunu jossain sillä aikaa. Sit soitetaan jollekin tyypille ja se tuo pitsaa. Ihmiset syö pitsan keskustan ja koirat reunat.

Ennen saunomista me käytiin tassuttelemassa. Me juostiin ja mä yruin paimentaa Bailaa ja Dorista. Ne ei oikein osannu olla lampaina, eikä ne totellu mua ollenkaan vaan juoksi ihan miten sattu. Sit me myös pujoteltiin. Siis silleen niinku akiliidossa mennään. Baila on eri hyvä siinä.

Toivottavasti me päästään useemmin saunomaan. Parasta siinä on se pitsa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mmm... pitsaa...

Outoo ettei ne Baila ja Doris osannu lampailla, ku nehän on vesistökoiria ja ihan lampaitten näkösiäki valmiiksi! Just niille sopis semmonen lammasrooli!

wappu kirjoitti...

Joo pitsa on tooosi hyvää!

Ehkä Doris ja Baila olikin sellasia vikurilampaita. Jotka vaan juoksee ja mellastaa. Ehkä niitä ois pitäny paimentaa vedessä...

Anonyymi kirjoitti...

Me ei olla menty koskaan saunailtaan, ku ei ees tiietä mikä se on. Mut pitsaa on saatu ja syötäs sitä kyllä aina, jos vaan annettais.

wappu kirjoitti...

No nyt te tiiätte ku oote lukenu mun lokista. Sanotte vaan teiän äispälle ja ispälle et haluutte viettää saunailtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hetkinen, kuuluuko saunomiseen pitsa? Mä nimittäin saunon kans, mutten oo koskaan saanut pitsaa.

Se sauna on sellainen paikka tai huone, joka sihisee ja siellä on tosi lämmin. Mä tykkään enempi olla suihkuhuoneessa sillä välin, kun Kirsi ja Mika on saunassa. Mutta kyllähän mäkin kuitenkin oikeastaan saunon ja joskus mäkin olen kastunut saunoessa, joten kyllä munkin kuuluis saada saunapitsaa.

wappu kirjoitti...

Siis ehdottmasti sulle kuuluis saunapitsaa! Törtsyä ettet oo saanu! Tai josse pitsakaveri on ollukki vaik Doriksella ja Bailalla just sillon eikä oo kerinny ajoissa teille. Tai sit on semmonen kauhistuttava mahdollisuus et Kirsi ja Mika pimittää sun pitsan ja ahnehtii sen ite! Ihmiset on!

amma kirjoitti...

No eprua! Mä saunon aina ja tosi kovasti muttei meillä pitsaa oo. On vaan aina joskus ku käyään kylässä yhellä kaverilla, mut Amma ei syö pitsaa ni meillei oo. Pittäisköhän mun pyytää et se mulle hommais pitsaa aina saunan kaveriksi?

Mut saunominen on ihan huippista!