maanantai 26. tammikuuta 2009

Pissis, osa kaks

Mun pissistely senkun jatkuu. Oon käyny jo uudestaan lääkärillä saamassa pissistelyneuvoja ja nyt mä saan jo kahta muutakin pissislääkettä. Mulla ei vieläkään oo väskyä, mut sellasen putelin mä löysin, se on ollu mulla jo monta vuotta mut en oo ymmärtäny yhdistää sitä pissistelyyn. Se ei kyl oo pinkki.
Mamma sano et se hommaa mulle jonku pissispaidan. Sitä en tajuu ku se sano et sen pitäis peittää masu, mut eiks pissiksellä pitäis olla just päinvastoin? Napapaita ja silleen?
Mä raportoin sit lisää mun edistymisestä pissismin tiellä.

4 kommenttia:

amma kirjoitti...

Ootko nyt ihan varma tästä pissistelystä? Jos sä ootki ANTI-pissis, tai jonkulainen SEMI-pissis. Et niinku ihan semmonen tavis-ihqu-pissis.

Mulla pitää muuten ihan hirmukiirettä kun koitan opettaa Ammalle pallonnakkeluleikkiä, eikä se aina hoksaa nakata.

wappu kirjoitti...

No en oo kyl ihan varma... mut oon saanu frolikkia joka päivä ku oon pissistelly ni musta tuntuu et pissistely kannattaa...
Ihmiset on joskus huonoja tajuumaan monia tärkeitä jutttuja, kuten herkuttamista ja pallonnakkelua. Mut jatka sitkeesti ni kyl se onnistuu!

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis. Ihmisten kasvattamisessa kärsimällisyys on kyllä kaiken a ja o. Vaiks määki oon tosi nero kouluttaja ja nähny hirmeesti vaivaa Maaritin koulutuksessa, joudun päivittäin tilanteisiin, joissa se ei vaan kertakaikkiaan tajua. Ihmiset on.

wappu kirjoitti...

Helka sen sanokin, ihmisten kanssa tarvitaan tosi paljon kärsimällisyyttä.
Mulla on tänään ollu hurjan hauska aamu, mä kerron siitä myöhemmin lisää. Mä lepään vaan ensin.