maanantai 8. joulukuuta 2008

KylpyläreissuOlin eilen kylpylässä mun vesikoirakamujen, Bailan ja Doriksen kanssa. Sinne tuli monta muutakin vesikoiraa (yks niistä oli ihan sintti vielä) ja sit yks puli (vaiks kyllä sillä oli aika paljon karvaa, ei se mikään kalju ollu ). Jouduttiin vähän odotteleen siellä, ku jotkut tyypit melskas siel altaalla eikä meinanneet lähtee millään pois.


Mut se puuli vapautu ja me puettiin uima-asut päälle (pelastusliivit, väittää mamma, mut mä mitään sellasia tartte ku oon uimamestari. Uima-asut ne oli! ) ja mentiin uimasilleen!


Tälleen mä siellä pulikoin
Voitte vielä ihailla mun sulavaa ja vauhdikasta suoritusta

Mä uin ainakin tsiljoona kiekkaa. Onneks ei ollu mitään sunnuntai-uimareita mun radalla.Uimisen jälkeen sit föönattiin.


Mä voin totisesti suositella kylpyläreissuja kaikille. Oisin kyl toivonu et siel ois ollu tarjoilua kans. Lihasen luun järsiminen ois ollu just nappihomma ton urheilu-urakan jälkeen! Onneks mä sit kotona sain herkku-cesaria illalliseks! Meinaan kyl mennä uudestaankin.

Arvaatkaa vaan oonko ollu tosi väsy ton trenin jälken? No oon. Oon nukkunu eilisen illan ja yön ja nyt aamullakin koisasin tosi pitkään. Urheilu kannatta, ku sen jälkeen on toosi.... rento... olo... zzzzzz...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Näytät tosi asiantuntevalta uimarilta! Vaikkei me lampurit olla vesikoiria eikä pulikointikoiria! En tiiä. En varmaan ois ite uskaltanu. Ku ei sun äispäkää oo uimassa! En uskaltais ilman Maaritia lähtä uimistelemaan. Vaikka nyt ku nää olit tuolla tolleen ni se näytti ihan järkevältä hommalta.

wappu kirjoitti...

Mamma kulki altaan reunalla ja kannusti. Se ei saanu tulla uikaan ku se puuli oli vaankoirille tarkotettu! Oli siel kyl yks täti seassa, mut se kai oli joku laifkaardi...

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluuuuun! Sä uit kyllä tosi sulavasti. Miks vaan iskä ja äispä pääsee kylpylöimään enkä mä?!? Musta tuntuu että tänä talvena olis mun vuoro.

wappu kirjoitti...

Musta kans tuntuu et ois jo välillä sun vuoro. Me voitais kaikki mennä tonne kylpylään tsillaillen!

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin mennä niihin kaikkiin hoitopalveluihin mitä kylpylässä on. Niinku hierontaa ja muuta rapsutusta. Sellanen olis kiva. En mä ehkä sittenkää siitä uimisesta niin hirveesti tykkäis. Varsinkaan jos ei yltä jalat pohjaan.

wappu kirjoitti...

Siellä on kuulemma joku suolaushuonekin. En tiiä mitä siellä tehään. En ehkä uskaltais mennä kokeilemaan. Jos siellä meinaan vaikka muuttuu pottulastuks tai muuks sipsiks...