keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kadonneet kaverit

Viime sunnuntaina ku lähin viemään joululahjoja mun kamuille Bailalle ja Dorikselle niin järkytys! Ne oli kadonnu niitten kotoa! Niitten lemukit oli tallella, samoin niitten mamma, mut ne ite oli kadonnu. Luulin ekaks et ne oli kaapattu tai muuta kauheeta, mut sit kuulin et ne on lähteny Lappiin joulun viettoon. Mikä helpotus!
Juli tai Morse, jos siis näätte Bailaa tai Dorista ni sanokaa niille Hyvää Joulua mun puolesta ja et niitten lahjat odottaa niitä kotona.
Tänään meille tuotiin Kinkku! Se lemusti tosi ihanalle ja mä ihan vähän lipasin sitä kielellä siitä muovikääreen päältä. En kyllä ymmärrä miks mamma oli ostanu semmosen kinkun joka on ihan jäässä... ai jaa, se onkin tarkotus sulattaa ekaks... Mut siihenhän menee ainakin miljoona vuotta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli se Wappu kyllä melkoinen järkytys, kun Doris ja Baila noin vaan hävis sinne Lappiin, ja ottivat vielä kissankin mukaan! Kotona on ollut niin hiljaista ilman vauhtihirmuja, ja ikävä alkaa olla nyt jo kova.

Mutta älä huoli Wappu, mä soitin eilen Dorikselle ja Bailalle ja ne on siellä mökillä, missä säkin oot ollut Doriksen kanssa joskus. Peuhaavat lumessa Kessun kanssa ja syövät kinkkua ja muita herkkuja päivät pitkät! Niillä on kuulemma kivaa siellä. Nyt vaan huolestuttaa, että haluaakohan ne tulla enää sieltä takas kotiin ollenkaan, kun on niin kivaa :(

Kerron niille sulta terkkuja, kun soitan vielä uudestaan, ellei ne sitten luo tätä blogia siellä möksällä. Hyvää joulua Wappu :D

Anonyymi kirjoitti...

Nekö oli läheteny ihan kahelleen vaan Lappiin seikkailemaan?! Onpa ne rohkeita, ku ne uskaltaa lähtee ilman niitten mammaa!

Meillä ei oo näkyny kinkkuja. Sanoisin että jäinen kinkku on parempi ku olematon kinkku.

wappu kirjoitti...

Ai ne on siellä! Se onkin kiva paikka, siellä on tilaa remuta hangessa. Mä voisin kyl uuvestaankin lähtee sinne tunturiin!
Oot Helka oikeessa, jäinen kinkku ON parempi ku olematon kinkku! Paistettu kinkku on kyl mun mielest kaikista paras! Siis jos sitä laitetaan mun kuppiin!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä onki kinkku just uunissa! Oli seki aika jäinen ekaks, mut sit se vaan suli. Saiskohan sitä kohta maistaa??

wappu kirjoitti...

Meilläkin on just kinkku uunissa ja tuoksuu-uu niii-iiin ihanalle. Voikun se ois jo valmis!