maanantai 27. elokuuta 2012

Kaivarissa

Mä olin taas näyttelemässä. Tuomarina oli joku ilmesesti aika sokee setä kun se ei huomannu et mä oisin ollu se kaunein. Ihan pölöä.


 
Mut arvatkaa mitä? Mä treffasin Lipi Litmasen siellä! Vähänkö oli siisti tavata komee poika keskellä Kaivopuistoa! Me oltiin yhessä shoppailemassakin.
 

Opri on kuulemma taas menossa testauttaan luonnettaan viikonloppuna. Aina se käy noissa spykoottisissa testeissä. Keväällä se sai tällasen arvion. Ja sit se on käyny tarkkailemassa terveyttäänkin
 
Muuten se on vaan pelannu frisbeetä
 
 
ja ottanu rennosti
 
 
 
T:Ainu
 

3 kommenttia:

Anna Palosaari kirjoitti...

Santtu käy kans koko ajan jossain kokeissa ja seki on menossa niihin psykoosi-testeihin. Musta on kyllä ihan hyvä, kun kyllähän mä tiedän, että sillä ei oo kaikki lampaat ihan aitauksessa. Onneks me ollaan Ainu sekä kauniita että älykkäitä, kaikki ei vaan oo. Me ollaan harvassa. Muutenki musta on vaarallista tutkia, testata ja varsinki käydä lääkärissä. Ku Rasmuski kävi niissä testeissä ja jossain kokeissa ja sit se vietiin lääkäriin, eikä se oo koskaan tullu sieltä takas!

T. Aiccu

Opri ja Ainu kirjoitti...

Joo lääkärit ei taatusti oo terveydelle hyviä. Viimekski ku kävin niin se tuikkas mua jollain neulalla niskaan! Voikko kuvitella? Mä meen sitä moikkaan ja se pistää mua!!! Ja isoisosiskokin katos kokonaan kun se meni kiireellä lääkärille.
Vaarallista, sanon mäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Mää oon kaheksan vuoden aikana käyny monta kertaa lääkärissä. Joskus mut on huumattu siellä ja joskus oon saanu sinkkuja ja juustoja. Ota siinä nyt sitten niistä selvä.