sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Aina ei voi onnistua

Opri ja mamma lähti tänään ralli-kisoihin. Ne on harjotellu ahkerasti (ku Opri ei oo niin lahjakas kun mä, oisin pärjänny ilman harjotustakin) mutta... Kun ne tuli takas ne oli väsyneitä ja surtsuja kun ne ei ollu saanu hyväksyttyä tulosta... Mä sanoin et "dount vori bii häpi" ku musta ei oo kauheen tärkeetä et saako pisteitä vai ei. Mut Opri vaan nukkuu eikä viitti leikkii mun kanssa. Ehkä sille varattu herkkuruoka (kanukkijauhista ja vihannesmössöä) piristää sitä.


 Opria väsyttää ja masentaa...
Olin muuten unohtanu laittaa mun rengashyppykuvan tonne synttärijuttuun. Laitan sen tähän, vähän niinku loppukevennykseks. Enkö ookkin vauhdikkaan näkönen?
T:Wappu

4 kommenttia:

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Mut sä näytit varmasti tosi hyvälle! Santusta sä menit väärään luokkaan ku et saanu nameja. Santtu kuulemma menee vaan namiluokkaan. Musta alokasluokasta saa kyllä ihan hyvän loppunamit, vaikka ei se muakaan aina kiinnosta, voi kato olla hyviä hajuja ja tuulet humista korvissa.
T. Rasmus

Wappu ja Opri kirjoitti...

Mamma sanoo et jos ne viel menee kisoihin niin ne on ainakin tsiljoona vuotta vaan mölleissä. Mun mielestä Oprin kannattas ehkä pysyy pelkästään rumuus-kisoissa, ku sillä on kaikki luontaset edut siihe. Hehe! Nytkin se on ihan ruttunen ja haisee aika vinkeelle. Hih!

Wappu

Mä olin kyl tosi sievä kisoissa. Mä luulinki et ne on kauneuskilpailut ku kävin pesullakin edellisenä päivänä. Mulla oli upouudet pinkít rusetitkin.Panta ja hihna ois kyl voinu olla söpömmät. Mamma otti ne rusetit kyl pois multa. Niitä ei kuulemma saa pitää arkena.

Opri

Rasmus ja Santtu kirjoitti...

Se tuomari oli varmasti vaan sitä mieltä, et Opri on niin paljo nätimpi ku se, ja siksi anto alle 70 pistettä. Mulleki kävi viimeks silleen, mä olin niin miehekäs kehässä et ihmiset ei tajunnu.

T. Rasmus

Wappu ja Opri kirjoitti...

Se ei tuomari ei ollu kyl yhtään nätti mun mielestä. Ei sil ollu een sellasia sieviä rusetteja ku mulla. Se oli varmaan kateellinen.

Opri