keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Haastetta kerrakseen

Mä vastaan nyt Julin laittamaan haasteeseen, vaikken tiiäkkään kelle laittasin haasteen eteenpäin kun kaikki lokikaverit on kait jo haastettu...

Selitys on sellanen et oon just tullu Ainon luota metsälenkiltä ja eväsretkeltä ja oon ihan rättipoikkipuhkiväsy. Sen takii haukottelen tolleen leveesti. Mulla on kuiteski ollu ihan huippupäivä ja oon sen takii tosi ilonen vaikka väsyttääkin hirmusti. Me on patikoitu mettässä ja vahdittu onko karhuja ja susia ja ahmoja näkyvillä. Ehkä me on nähty jotain hassuja tirpusiakin.

Mä haastaisin Bailan&Doriksen jos niillä ois loki. Ja jos Herttaa ei oo vielä haastettu ni haastan sen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hieno väsytunnelmakuva! Määki oon kaivanu mun neloskansion neloskuvan ja oon siinä aika väsyny kans! Mutta mää laitan sen vissiin vasta huomenna, ku Maarit haluu koneelle. Tyhmää.

wappu kirjoitti...

Ompa hassu sattuma! Ehkä se on joku lampurijuttu kans et neloskansios on nelkkukuvana väsykuva!
Yleensä ei pääse koneelle sillon ku haluis ku mammat aina käyttää sitä just sillon!

Anonyymi kirjoitti...

Pikkusen voi lisätä väsytunnelmavalokuvasaumoja se, että Maaritilla on ollu viimeaikoina joku vimma ottaa musta kuvia ku mää köllin. Mulle on kertyny aika paljo semmosia kuvia!

wappu kirjoitti...

Maarit ei ilmeisestikään voi vastustaa sua! Se on aika yleistä lampureitten mammoilla ku me lambakoerat (mä näin ton virolaisilla lampurisivuilla, se on lampuri vironkielellä) ollaan niin ihqja!

Kenneth kirjoitti...

Haaste otettu vastaan ja uudet haastet laitettu etiäpäin :)

-Hertta-